TOBB Çanakkale Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Başkanı Emrah Kuru, İcra komitesi Üyeleri  Çağrı Savaş, Emre Yılmaz, Mücahit Esin, Elzem et Firma yetkilisi İpek Kıyak, TOBB Çanakkale GGK Sorumlusu Gözde Kartal’ın yer aldığı ziyarette, TOBB Çanakkale Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Başkanı Birce Bilici Şimşek, İcra Komitesi Üyeleri Aslı Akgül, Burcu Sezer, Filiz Bahar, Seçil Yavaşoğlu, ÇTSO Genel Sekreteri Sema Sandal ve TOBB Çanakkale KGK Sorumlusu Selen Kılıç ev sahipliğinde bulundu.

TOBB Çanakkale Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Başkanı Emrah Kuru ziyarette “TOBB Çanakkale Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Başkanı Birce Bilici Şimşek ve Kurul Üyelerinin öncelikle 8 Mart Dünya Kadınlar gününü tebrik ediyor, çalışma hayatlarında kendilerine başarılar diliyoruz” diyerek sözlerine başladı.

Başkan Emrah Kuru “Kadın girişimcilerin ekonomiye katkılarını ön plana çıkartarak, onları temel konularda bilgilendirmek, işlerinde yeni fırsatlar yaratmaları için teşvik etmek ve kişisel gelişimlerine katkıda bulunmak amacıyla İlimizde faaliyet gösteren TOBB Çanakkale Kadın Girişimciler Kurulumuzun çalışmalarını yakından takip ediyoruz. Kurul olarak güzel proje ve faaliyetlere imza atmaktadırlar. TOBB Çanakkale Genç Girişimciler Kurulu olarak Kadın girişimcilerimizle her zaman müşterek çalışmalarda yer almaktan memnuniyet duyacağımızı belirtmek isteriz. Ayrıca ev sahipliğinden dolayı Başkan ve yönetimine teşekkürlerimizi sunarız” dedi.

TOBB Çanakkale Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Başkanı Birce Bilici Şimşek ise 8 Mart Dünya Kadınlar günü vesilesiyle, TOBB Çanakkale Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi’nin gerçekleştirdiği ziyaretten büyük memnuniyet duyduğunu belirtti.

Başkan Şimşek ziyarette TOBB Çanakkale Kadın Girişimciler Kurulu olarak öncelikli hedeflerimiz; İllerimizdeki kadın girişimci sayısını arttırmak, kadınların bilgiye ve finansmana erişimini kolaylaştırmak, kadın girişimcilerimizin girişimcilik kültürünü artırarak daha donanımlı hale getirmek olduğunun altını çizerek, Genç Girişimciler Kurul üyeleri ile işbirliğine açık olduklarını ifade etti.

Ziyarette TOBB Çanakkale Genç Girişimciler Kurulu ve TOBB Çanakkale Kadın Girişimciler Kurulu olarak yapılacak müşterek çalışma ve  toplantılar, mesleki eğitim, girişimcilik hususunda yapılacak projeler üzerinde duruldu.

Ziyaret sonunda TOBB Çanakkale Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Başkanı Emrah Kuru ve İcra Komitesi Üyelerinden, Kadın girişimcilere ve ÇTSO Kadın Personellerine günün anlam ve önemine istinaden çiçek takdiminde bulunuldu.

Haber Merkezi