Balkan Kupası şampiyonluğunun motivasyonuyla yeni sezon hazırlıklarını hızla sürdüren Çanakkale Belediyespor’un Yönetim Kurulu, teknik heyeti, antrenör Üzeyir Özdurak ve takım oyuncuları Başkan Gökhan’ı ziyaret etti. Meclis Salonunda gerçekleşen ziyarette ilk olarak bir konuşma yapan Çanakkale Belediyespor Yönetim Kurulu Başkanı İsmet Güneşhan, Çanakkale Belediyespor’un, kentin ilk kez ev sahipliği yaptığı uluslararası bir organizasyonda hem ülkeyi hem de kenti temsil ettiğini belirterek, şampiyonluğu kazanmaktan dolayı büyük mutluluk duyduklarını belirtti.

“Kupayı En Çok Hak Edenlerden Biri Başkan”
Güneşhan, “Bu şampiyonluğu kazanmamızdaki en büyük etkenlerden bir tanesi Sayın Başkanımızın her zaman yanımızda yer alması ve bizlere her zaman destek olmasıydı. Onun bu desteği olmasaydı, bu günlere gelmemiz gerçekten çok zordu. Bu kupayı en çok hak edenlerden biri olduğu için kupayı ona getirmek istedik” diye konuştu. Güneşhan, sezon öncesi takımın hazırlıklarının hızla sürdüğünü belirterek ilk karşılaşmanın da 23 Ekim 2016 Pazar günü Anafartalar Spor Salonunda Nilüfer Belediyespor’la gerçekleşeceğini kaydetti.

“Kupayı Çanakkale Halkı Adına Alıyorum”
Ziyaretten memnuniyet duyduğunu belirten Başkan Gökhan ise takımı şampiyonluğundan dolayı kutlayarak sözlerine başladı. “Ben bu kupayı, Çanakkale halkı adına alıyorum” diyen Başkan Gökhan, Belediyespor’un halkın takımı olduğunu da sözlerine ekledi. Çanakkale Belediyespor ve diğer amatör takımlara, yasaların öngördüğü ölçüde destek olduklarını belirten Başkan Gökhan, amacın özellikle gençlerin spora teşvik edilmesi olduğunu söyledi. Başkan Gökhan, takıma başarılı bir sezon dileyerek sözlerine son verdi.
Renkli ziyaret, Başkan Gökhan ve takımın birlikte gerçekleştirdiği pasta kesimi ile son buldu.

 


Kaynak: Haber Merkezi