Vali İlhami Aktaş, Boğaz ve Garnizon Komutanı olarak atanan Tuğamiral Mustafa Turhan Ecevit, Çanakkale Meteoroloji İl Müdürü olarak atanan Erol Öztabak, DSİ 252. Şube Müdürü olarak atanan Murat Lütfü Güldoğan ve Mehmet Akif Ersoy Devlet Hastanesi Başhekimliğine atanan Op. Dr. Hasan Keser’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
 
İlk olarak Meteoroloji İl Müdürlüğünü ziyaret eden Vali İlhami Aktaş, Meteoroloji İl Müdürü Erol Öztabak ile bir süre görüşüp sohbet ederek yeni görev yerinin hayırlı olması temennisinde bulundu, başarılar diledi. Meteoroloji İl Müdürü Erol Öztabak, Vali İlhami Aktaş’ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkür etti. Vali İlhami Aktaş, Meteoroloji İl Müdürlüğü ziyaretinin ardından DSİ 252. Şube Müdürlüğüne geçerek DSİ 252. Şube Müdürü olarak atanan Murat Lütfü Güldoğan’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
 
DSİ 252. Şube Müdürü Murat Lütfü Güldoğan ile bir süre görüşüp sohbet eden Vali İlhami Aktaş, yeni görev yerinin hayırlı olması temennisinde bulunarak çalışmalarında başarılar diledi. DSİ 252. Şube Müdürü Murat Lütfü Güldoğan, Vali İlhami Aktaş’ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkür etti. DSİ 252. Şube Müdürlüğü ziyaretinin ardından Vali İlhami Aktaş, Yüksek Askerî Şûra kararları kapsamında Boğaz ve Garnizon Komutanı olarak atanan Tuğamiral Mustafa Turhan Ecevit’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Boğaz ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Mustafa Turhan Ecevit tarafından karşılanan Vali İlhami Aktaş, Boğaz Komutanlığı ziyaretçi şeref defterini imzaladı. Boğaz ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Mustafa Turhan Ecevit ile bir süre görüşerek sohbet eden Vali İlhami Aktaş, Boğaz ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Mustafa Turhan Ecevit‘e yeni görevinin hayırlı olması temennisinde bulunarak başarılar diledi. Boğaz ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Mustafa Turhan Ecevit, ziyaretlerinden dolayı Vali İlhami Aktaş’a teşekkür etti. Boğaz ve Garnizon Komutanlığının ardından Çanakkale Mehmet Akif Ersoy Devlet Hastanesine geçen Vali İlhami Aktaş, Başhekim Op. Dr. Hasan Keser’le bir süre görüşüp sohbet ederek yeni görevinin hayırlı olması temennisinde bulundu, başarılar diledi. Mehmet Akif Ersoy Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Hasan Keser, Vali İlhami Aktaş’ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkür etti.
 
Haber Merkezi