Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dekanlık Devir Teslim Töreni Ziraat Fakültesi Dekanlık makamında gerçekleşti. Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Murat Şeker, görevi Prof. Dr. Murat Yıldırım’dan teslim aldı.
 
Törende Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Suat Uğur, Ziraat Fakültesi Bölüm Başkanları, Ziraat Fakültesi önceki ve yeni dönem Dekan Yardımcıları, Ziraat Fakültesi Fakülte Sekreteri, öğretim üyeleri ve idari personel yer aldı.
 
Dekanlık görevini Prof. Dr. Murat Şeker’e teslim eden Prof. Dr. Murat Yıldırım yaptığı konuşmada, “Görev yaptığı süre boyunca kendisine destek olan başta Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektörü Sayın Prof. Dr. Sedat Murat’a, Üniversitemizin Rektör yardımcılarına ve Ziraat Fakültesinde beraber çalıştığım tüm akademik ve idari çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyorum ve bu görevi benden sonrada başarı ile devam ettireceğine emin olduğum sayın Prof. Dr. Murat Şeker hocamıza yeni görevinde başarılar diliyorum” dedi.
 
Dekan Prof. Dr. Murat Şeker ise konuşmasında, “Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Ziraat Fakültesi Türkiye’nin en iyi ve en çok tercih edilen fakülteleri arasında yer almaktadır. Ziraat Fakültesini bulunduğu bu başarılı noktaya getiren şimdiye kadar Dekanlık yapmış tüm hocalarımıza ve görevi şu an devraldığım Sayın Prof. Dr. Murat Yıldırım hocamıza ve ekibine şimdiye kadar yaptıkları çalışmalar için çok teşekkür ediyorum. Bizlerde Ziraat Fakültemizi daha ileri seviyeye taşımak için bugünden itibaren tüm gücümüzle çalışacağız” diye konuştu.
 
Devir-teslim töreninde son konuşmayı Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Suat Uğur yaptı. Rektör Yardımcısı Prf. Dr. Suat Uğur, Ziraat Fakültesinin idari ve akademik personelimizin katkısıyla çok güzel yerlere geldiğini belirterek, bundan sonra da daha iyi yerlere gelmesi için ellerinden gelen her türlü desteği vereceklerini söyledi. Fakültemiz enerjik ve genç bir nüfusa sahip. Alt yapısı da oldukça sağlam. Elbette eksiklikler vardır. Bunlar zaman içerisinde giderilecektir. Bizde üniversitemiz ve fakültemizin daha iyi yerlere gelmesi için elimizden geleni yapacağız. Bu zamana kadar emeği geçen tüm idarecilere çok teşekkür ediyorum. Bundan sonra da idarede görev alacak hocalarımıza başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.
 
Konuşmaların ardından gerçekleşen devir teslim töreni Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Suat Uğur ve Dekan Prof. Dr. Murat Şeker tarafından Ziraat Fakültesi Eski Dekanı Prof. Dr. Murat Yıldırım’a ve Dekan Yardımcıları Prof. Dr. Gökhan Çamoğlu’na ve Dr. Öğr. Üyesi Arda Akçal’a hizmetlerinden dolayı teşekkür plaketi ve çiçek takdim edilmesi ile sona erdi.
 


Kaynak: Haber Merkezi