Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitei (ÇOMÜ) İletişim Fakültesi 2020-2021 Akademik Yılı mezuniyet töreni çevrimiçi olarak gerçekleştirildi.

Pandemi koşulları sebebiyle online olarak gerçekleştirilen törene Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Suat Uğur, İletişim Fakültesi Dekan V. Prof. Dr. Metin Kasım, fakülte öğretim üyeleri ile mezunlar ve aileleri katıldı. Törende konuşan Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Suat Uğur mezun öğrencilere hayatlarının bundan sonrası için başarı dileklerini iletti. İletişim Fakültesi Dekan V. Prof. Dr. Metin Kasım ise yaptığı konuşmada medya sektörüne atılacak mezunlara “Doğruluk, dürüstlük gibi ilkelerden taviz vermeden, etik ilkelerden sapmadan, vatanınızın, milletinizin menfaatine uygun olarak çalışmanız hocalarımızın en büyük arzusu” diyerek onlara olan desteklerinin devam edeceğini vurguladı. Radyo Televizyon ve Sinema Bölüm Başkanı Prof. Dr. Hülya Önal ile Gazetecilik Bölüm Başkanı Doç. Dr. Şakir Eşitti de bölümlerinde ilk üç dereceyi alan öğrencilere teşekkür belgelerini takdim ederek mezunları tebrik ettiler.

Tören kapsamında, İletişim Fakültesi Dekan V. Prof. Dr. Metin Kasım’ın, “Çanakkale Türküsü” nü udu ile icra edip, seslendirdiği video kaydına da yer verildi. Törende 2020-2021 akademik yılının fakülte birincisi Gazetecilik Bölümü’nden Özge Çelik, fakülte ikincisi Radyo, Televizyon ve Sinema Bölümü’nden Seba Arda GİZİR’e teşekkür belgeleri takdim edildi. Mezuniyet töreni online olarak yapılan kep atmayla gösterimi ile sona erdi.

Haber Merkezi