Cumhuriyetin 100. Yılına özel Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Spor Birliği Koordinatörlüğü tarafından düzenlenen etkinlikler kapsamında gerçekleştirilen 100. Yıl Rektörlük Voleybol Turnuvası  Hasan Mevsuf Spor Salonunda oynanan Mimarlık ve Tasarım Fakültesi- Lapseki Meslek Yüksek Okulu final müsabakası ile tamamlandı. Müsabakayı Tie-Break setinde aldığı sayılarla Mimarlık Fakültesi kazanarak  kupanın sahibi oldu.

 

Final müsabakasına ÇOMÜ Rektörü Prof. Dr. R. Cüneyt Erenoğlu, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Dinçay Köksal ve Evren Karayel Gökkaya, Rektör Danışmanı M. İlker Gülcemal, Mimarlık ve Tasarım Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Tülay Cengiz Taşlı, Lapseki Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Engin Gür, Spor Birliği Koordinatörü Dr. Deniz Ünver katıldı.

 

Final müsabakası bitiminde gerçekleşen ödül töreninde yaptığı konuşmada Rektör Prof. Dr. R.Cüneyt Erenoğlu, Bu gece finali kazanan şampiyon oldu. Öncelikle iki takımı da çok iyi oynadıkları için tebrik ediyorum, adına yakışan bir final müsabakası oldu. Spor Birliği ile birlikte bu ve benzeri çalışmaları organize etmeye devam edeceğiz, organizasyonda emeği geçenleri, tüm oyuncularımızı ve antrenörlerimizi tebrik ediyorum dedi.

 

Rektör Prof.Dr. R. Cüneyt Erenoğlu ve  beraberindeki heyet, final müsabakasını yöneten hakemlere, ikinci olan Lapseki Meslek Yüksek Okulu öğrencilerine madalyalarının verilmesinin  ardından Mimarlık ve Tasarım Fakültesi takımına madalyalarını ve şampiyonluk kupası verildi.

 

Tören, dereceye giren öğrenciler ve katılımcılarla fotoğraf çekimi ile son buldu.

 

Haber Merkezi