Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Devlet Konservatuarı, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Sosyal Sorumluluk Proje Koordinatörlüğü, Çanakkale Sahne Sanatları Geliştirme Derneği, Çanakkale Sağlık Çalışanları ve Emeklileri Derneği (ÇASEMDER), Yeterki İyilik Olsun Derneği ve Çanakkale Özgün Bireyler Otizm derneği arasında sosyal sorumluluk projeleri kapsamında iş birliği toplantısı Nedime Hanım binasında gerçekleştirildi.

 

Toplantıya, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Müzik ve Sahne Sanatları Dekanı Prof. Dr. Uğur Türkmen, Otizm ve Müzik Yaz Okulu Danışmanı Ayşegül Göklen Yılmaz, Otizm ve Müzik Yaz Okulu Düzenleme Kurulu Başkanı Didem Çetinkaya, Çanakkale Gençlik ve Spor İl Eceabat İlçe Müdürü Sayın Nurullah Sert - Gençlik Birimi Sayın Saygın Öztürk, Aile Sosyal Hizmetler Bakanlığı İl Müdürlüğünden Sosyolog Zafer Kutlu, Sosyal Hizmetler Uzmanı Sümmeyye Göktaş, Çanakkale Sahne Sanatları Geliştirme Derneği Başkanı Erol Küçükaksoy, Sosyal Sorumluluk Proje Koordinatör Yardımcısı Doç. Dr. Nazan Çalbayram - Meral Kurtulmuş, Çanakkale Sağlık Çalışanları ve Emeklileri Derneği (ÇASEMDER) Başkanı Ulviye Çalıdağ, Yeterki İyilik Olsun Derneği Çanakkale Şube Başkanı Mine Çiftçi, Özgün Bireyler Otizm derneği Başkanı Sevimay Çanlıoğlu ve Otizm ve Müzik Yaz Okulu Yürütme Kurulu Üyeleri Aydın Kil, Filiz Serin, Zeynep Koyunseven katılım sağladı.

 

Toplantı kapsamında sosyal sorumluluk projelerinin geliştirilmesi ve ileriye dönük projelerin hayata geçirilmesi ve yeni dönemde gerçekleştirilmesi planlanan IV. Otizm ve Müzik Yaz Okulu projelerin iş birlikleri ve ileriye dönük proje çalışmalarına yönelik fikir alışverişinde bulunuldu.

Haber merkezi