Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Çanakkale Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Görsel İşitsel Teknikler ve Medya Yapımcılığı Programı Fotoğrafçılık ve Kameramanlık Programı öğrencileri mezuniyet öncesi düzenledikleri piknikle eğlendiler. 19 Mayıs Atatürk’ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı’nda ÇOMÜ Dardanos Yerleşkesi’nde gerçekleştirilen piknikte öğrenciler spor ve eğlence dolu bir gün geçirdiler.

Mezuniyet öncesi son ders haftasına girmeden bir araya gelmeyi düşünen Çanakkale Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Fotoğrafçılık ve Kameramanlık Programı öğrencileri, hem eğlenme hem de sınıf arkadaşlarıyla hatıra kalacak bir gün yaşamak için piknik organize ettiler. 19 Mayıs Atatürk’ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı’nda gerçekleştirilen pikniğe öğrencilerin yanı sıra Fotoğrafçılık ve Kameramanlık Programında görevli öğretim elemanları Öğr. Gör. Meral Açıkgöz, Öğr. Gör. Mehmet Eşli, Öğr. Gör. Derya Kılıç Sarıkaya ve Öğr Gör. Onur Bayram da katıldı.

Dardanos Yerleşkesi piknik alanında öğle saatlerinde buluşan öğrenci ve öğretim elemanları, evlerde hazırladıkları yiyecek ve içecekleri yedikten sonra gün boyu sohbet ettiler. Öğretim elemanlarıyla birlikte voleybol maçı yapan öğrenciler, yakartop ve basketbol da oynadılar. Akşam yemeğini yaktıkları mangallarda pişirerek yiyen öğrenciler, Dardanos sahilinde denizde taş sektirip, gün batımını da hep birlikte izlediler.

Gelecek hafta içinde son ders haftasını yaşayacak öğrenciler, iki haftalık finallerden sonra mezun olacak. Mezuniyet öncesi bir araya gelerek eğlenceli ve unutulmaz bir gün yaşayan fotoğrafçılık öğrencileri, bugüne kadar yaşadıkları en eğlenceli 19 Mayıs kutlamasını yaşadıklarını anlattılar.