5300 Sayılı Tarım Ürünleri Lisanslı Depoculuk Kanunu kapsamında özel sektöre örnek olmak amacıyla kurulmuş olan Türkiye’nin ilk lisanslı depo şirketi TMO-TOBB Tarım Ürünleri Sanayi ve Ticaret AŞ’nin 12'nci Olağan Genel Kurulu 10 Mart 2022, Perşembe günü saat TOBB Sosyal Tesislerinde gerçekleştirildi.
 
Genel Kurula; Şirket Yönetim Kurulu Başkanı Yahya Toplu, TOBB Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Faik Yavuz, TMO Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Ahmet Güldal ve Şirket ortağı çok sayıda Borsa Başkan ve temsilcisi katıldı.
 
TMO-TOBB Tarım Ürünleri Sanayi ve Ticaret AŞ Genel Kuruluna Şirket ortağı olan Çanakkale Ticaret Borsası’nı temsilen Yönetim Kurulu Üyeleri Birol Çetin ve Ruhi Badem katılım sağladı.
 
Türkiye'nin ilk lisanslı depoculuk şirketi ve sektörün gelişimine yön veren, ürün piyasalarında istikrara ve ekonomik dinamizme katkıda bulunan TMO-TOBB Tarım Ürünleri Lisanslı Depoculuk San. ve Tic. A.Ş. genel kurulunda gündemde yer alan, 2021 yılına ait şirket faaliyetleri ve şirketin 2022 yılındaki planlamalar, tahmini bütçe ve onayları, şirketin Yönetim Kurulu Üyelerinin seçilmesi hususları görüşüldü.
 
Haber merkezi