Çanakkale Belediyesi İYİ Parti Belediye Meclis Üyesi Diyetisyen Didem Güner, bugün Bozcaada Feribotundan bir paylaşım yaparak, "Eski gemilerle sezonu kurtarmaya çalışıyorsunuz" diyerek, kendince tüm eksikleri yazdı, veryansın etti.

Belediye Meclis Üyesi Güner şu notları düştü: "Size de iyi bayramlar Çanakkale’nin ve Çanakkalelilerin güzide şirketi Gestaş! En pahalı deniz ulaşımını sağlarken, en eski gemilerle yolculuk yaptırdığınız için, Türkiye’nin 2 adasından biri olan turizmin gözdesi Bozcaada ya bu gemiyi layık gördüğünüz için,  Çanakkale’nin kazandıran, kâr eden, büyüyen şirketi olduğunuzu ilan edip kiralamaya karşıyız derken, öngörüsüzlük nedeni ile kiralanmış eski gemilerle sezonu kurtarmaya çalıştığınız için,  Geçişlerde öğrenci bileti tarifesi bile uygulamadığınız, onca insanı Gestkart almaya mecbur kılarken ve bunun karşılığında hak eden insanlara gerekli indirimi uygulamadığınız için, erken rezervasyona teşvik sağlayıp, yanlış bilgilendirme ile bu biletleri çok daha pahalıya sattığınız için,  tüm bunların farkında olarak bayram günü ya da planlanmış tatilin daha başlangıcında bu ulaşıma insanları mecbur ettiğiniz için,  Bozcaada halkının maddi ve manevi çabalarıyla adayla ilgili oluşturdukları elit ve butik ada imajını daha ilk adımda misafirlerin gözünde yerle bir ettiğiniz için."

"Bir Bozcaadalı bir Çanakkaleli olarak bu hizmetin adaya layık olmadığını görüyor ve ivedilikle durumun değerlendirilerek düzeltilmesini ve kamuoyu ile paylaşılmasını yetkililerden rica ediyorum. Başka Bozcaada yok. "