Vali İlhami Aktaş, Koronavirüs tedbirleri kapsamında İçişleri Bakanlığı Genelgesi gereği 11.12.2020 saat 21:00’de başlayıp, 14.12.2020 saat 05:00’a kadar sürecek olan sokağa çıkma kısıtlamasında vatandaşların alışveriş, ilaç, temizlik ve sağlık kontrolü gibi ihtiyaçlarını karşılayan Vefa Sosyal Destek Grubu çalışanlarını ziyaret ederek yapılan çalışmaları yerinde inceledi.
 
İl Jandarma Komutanı J. Kd. Albay Tahsin Saruhan, İl Emniyet Müdürü Faruk Karaduman, 112 Acil Çağrı Merkezi Müdür V. İbrahim Tarı ve Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetleri İl Müdürü Muhammet Mermer’in de bulunduğu incelemede Vali İlhami Aktaş, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Muhammet Mermer’den Vefa Sosyal Destek Gruplarının çalışmaları hakkında bilgi aldı.
 
Yapılan bilgilendirmenin ardından 112 Acil Çağrı Merkezi hizmet binasını gezen Vali İlhami Aktaş, ilgili personellerden yapılan iş ve işlemler hakkında bilgi alıp tüm personele çalışmalarında başarılar diledi.
 
Vefa Sosyal Destek Grubu çalışanlarının, başta yaşlılar olmak üzere kısıtlamalardan etkilenen, ihtiyacı olan vatandaşların ihtiyaçlarını karşılayarak önemli bir görevi yerine getirdiklerini ifade eden Vali İlhami Aktaş, görevi başındaki Vefa Sosyal Destek Grubu çalışanlarına teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.