Çanakkale Valisi olarak geçtiğimiz hafta göreve başlayan Vali İlhami Aktaş’a hayırlı olsun ziyaretleri sürüyor.
 
Geçtiğimiz gün  Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfı Çanakkale Şubesi’ yönetimi, Vali İlhami Aktaş’ı ziyaret etti. Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfı Çanakkale Şubesi Başkanı Gülşen Uz, Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfı Çanakkale Şubesi Başkan Yardımcısı Ayten Kesikbaş, Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfı Çanakkale Şubesi Genel Sekreteri Gökhan Uz, Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfı Çan Şubesi Başkanı Nail Eker, Gaziler Erdoğan Gülmez, Ali Coşkun, Şehit annesi Faize Eriş, Şehit kardeşi Dilek Esen, Şehit oğlu Barbaros Tuzcu ve Şehit yakını Meryem Eker Vali İlhami Aktaş’ı makamında ziyaret ederek yeni görevinin hayırlı olması temennisinde bulundular. Ziyarette; Vali İlhami Aktaş, Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfı Şube Başkanı Gülşen Uz, şehit aileleri ve gaziler ile bir süre görüşerek sohbet etti. Vali İlhami Aktaş, Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfı Çanakkale Şubesi Başkanı Gülşen Uz, şehit aileleri ve gazilerin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkür ve şükran duygularını ifade etti.
 
MUHTARLAR BİRLİKTE GELDİ
Vali Ataş’a hayırlı olsub ziyaretinde bulunanlar arasında muhtarlar da vardı. Barbaros Mahalle Muhtarı Şaban Şahin, İsmetpaşa Mahalle Muhtarı Özkan Vural, Esenler Mahalle Muhtarı Nazife Aydın, Kemalpaşa Mahalle Muhtarı Leyla Gürel, Fevzipaşa Mahalle Muhtarı Ramazan Işıldak, Namık Kemal Mahalle Muhtarı Cahit Sevim, Cevatpaşa Mahalle Muhtarı Evren Kızoğlu, Kepez Beldesi Hamidiye Mahalle Muhtarı Ayşe Dereli, Kepez Beldesi Cumhuriyet Mahalle Muhtarı Aykut Kaya ve Kepez Beldesi Boğazkent Mahalle Muhtarı Hamit Özdemir, Vali İlhami AKTAŞ’ı makamında ziyaret ederek yeni görevinin hayırlı olması temennisinde bulundular. Ziyarette; Vali İlhami Aktaş, Çanakkale Merkez İlçe Mahalle Muhtarları ile bir süre görüşerek sohbet etti.
 
EĞİTİM BİR-SEN YÖNETİMİNİ AĞIRLADI
Aynı gün Eğitim Bir-Sen Çanakkale Şubesi yönetimi de Vali İlhami Aktaş’a hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi. Eğitim Bir-Sen Çanakkale Şube Başkanı Resul Can, Yönetim Kurulu Üyeleri Halil Özçelik ve Gökhan Ören, Vali İlhami Aktaş’ı makamında ziyaret ederek yeni görevinin hayırlı olması temennisinde bulundu. Vali İlhami Aktaş, Eğitim Bir-Sen Çanakkale Şube Başkanı Resul Can ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile bir süre görüşerek sohbet etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali İlhami Aktaş, Eğitim Bir-Sen Çanakkale Şube Başkanı Resul Can ve Yönetim Kurulu Üyelerine iyi dilekleri için teşekkür etti.
 


Kaynak: Haber Merkezi