Çanakkale Valisi İlhami Aktaş,  Liselere Geçiş Sınavı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Aktaş mesajında, "20 Haziran Cumartesi günü ortaokuldan mezun olan çocuklarımız Liselere Giriş Sınavında, bir üst öğretime geçiş aşamasında öğrendiklerini sergileme fırsatı elde etmiş olacaklar.
Geleceğimizin güvencesi sevgili öğrencilerimiz, sizleri çok seviyor ve önemsiyoruz. İnanıyoruz ki sizler, hazırlandığınız bu sınavı en güzel şekilde geçerek arzuladığınız başarıya ulaşacaksınız.
Tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de etkisini gösteren Koronavirüs (Covid-19) tedbirleri kapsamında sınava girecek öğrencilerimizin sağlıklarını korumak amacıyla Çanakkale’mizde gerekli tüm önlemler alınarak yeterli düzeyde idareci, öğretmen ve personel görevlendirmeleri yapılmıştır. Öğrencilerimizin başarılarını olumlu yönde etkileyecek olan bu tedbirlere, tüm Çanakkaleli vatandaşlarımızın eksiksiz olarak uyacaklarına inanıyorum.
Bu duygu ve düşüncelerle; sınava girecek olan tüm öğrencilerimizin ve saygıdeğer velilerimiz ile emekleriyle onları bir üst öğretime uğurlayan öğretmenlerimizin sınav heyecanını paylaşıyor, sınava girecek çocuklarımıza başarılar diliyorum" ifadelerini kullandı.


Kaynak: Haber Merkezi