Vali İlhami Aktaş ve eşi Songül Aktaş, Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfı Çanakkale Şubesinin, Şehit Aileleri ve Gaziler onuruna düzenlediği iftar programına katıldı.
 
Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfı Çanakkale Şubesinin bahçesinde verilen iftar programına; Vali İlhami Aktaş ve eşi Songül Aktaş’ın yanı sıra Boğaz ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Mustafa Turhan Ecevit, İl Emniyet Müdürü Faruk Karaduman, İl Jandarma Komutanı J. Kd. Albay Tahsin Saruhan, Sahil Güvenlik Grup Komutanı SG. Yarbay Ercan Oran, Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfı Çanakkale Şubesi Başkanı Gülşen Uz, protokol üyeleri, kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri,  STK temsilcileri, aziz şehitlerimiz aileleri, kahraman gazilerimiz ve aileleri katıldı.
 
Kur’an-ı Kerim tilaveti ve edilen duaların ardından oruçlar açılırken iftar öncesinde masaları tek tek gezen Vali İlhami Aktaş ve eşi Songül Aktaş, programa katılan şehit aileleri ve gaziler ile bir süre görüşerek sohbet etti. Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfı Çanakkale Şubesi Başkanı Gülşen Uz, aziz şehitlerimizin aileleri ve kahraman gazileri, iftar programına katılımlarından ve gösterdiği yakın ilgiden dolayı Vali İlhami Aktaş’a teşekkür ettiler.
 
Haber Merkezi